Yoga Centrum Utrecht                                                                            

 

              waar yoga meer dan ontspannen is           

 

 

 

 

 

home  welkom wat is yoga lessen rooster en kosten opleiding reizen vragen kontakt

 

 

onze visie
kantoor
lesadres
leraren
lesruimte
verhuur

 

 

 

 

 

 

 

Welkom

Onze visie
In 1975 zijn we met het Yoga centrum begonnen. Yoga was in die tijd nog niet algemeen bekend. We hebben ons steeds ingezet om yoga toegankelijk te maken en uit de zweverige sfeer te halen. Ons motto was: Yoga, maar dan met beide voeten op de grond. Tegenwoordig heeft de yogabeoefening allang een vanzelfsprekende plaats ingenomen. Voor veel mensen is het bezig zijn met conditie, het verhogen van vitaliteit en weerstand, het versterken van spieren en het soepel en lenig bewegen, de basis geworden om prettiger te leven. Optimale gezondheid is; een ontspannen, open geest in een ontspannen, gezond lichaam. Bij yoga richt alles zich op de ontwikkeling van beide. Wanneer zij in evenwicht zijn, komt innerlijke vrede weer een beetje binnen ons bereik. 

Wij hebben geprobeerd een zo volledig mogelijk aanbod van       wekelijkse doorgaande lessen, cursussen, workshops, reizen, opleidingen en bijscholingen op dit gebied aan te bieden, zodat in alle rust van alle facetten van deze 'levensstijl' kan worden kennis genomen.

 

Het kantoor is overdag telefonisch bereikbaar en wij hopen u met alle informatie van dienst te kunnen zijn.  Bekijk ook de pagina veel gestelde vragen

Lesadres: L. Nieuwstraat 3 Utrecht.  in het centrum van de oude stad, vlak bij het domplein  plattegrond 
voor inlichtingen:neem kontakt met ons op.


Leraren
Er werken 8 gediplomeerde leraren in het yoga centrum, die allen op hun eigen wijze vorm geven aan de yogabeoefening.

Miluse van de Kant, Josine van de Geer, Jackie Holterbosch, Monica Nijhuis,  Rob Obermeyer, Marjolein Seegers, Marja Smeets, Ella Steinebach en invallers.

Lesruimte: wij beschikken over twee prachtige ruime lesruimtes voor onze groepslessen van ongeveer 48 vierkante meter. Matjes en dekens zijn in beide zalen aanwezig. Er is ook een kleinere zaal voor privé-lessen.

                                                                     

de benedenzaal                                                                                             de bovenzaal

Verhuur: wanneer we de zalen niet zelf in gebruik hebben, zijn ze te huur. Neem daarvoor kontakt met ons op.

Algemene voorwaarden

Klachten regeling